Стручно усавршавање дефектолога/специјалних педагога запослених у васпитно-образовним установама за децу и ученике са сметњама у развоју

1002

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

У оквиру плана рада за 2013. годину, Сектора за специфична питања предшколског, основног и средњег образовања и васпитања прикупљени су подаци за анализу стручног усавршавања дефектолога/специјалних педагога запослених у школама за ученике са сметњама у развоју и испитивање њихових потреба у овој области.

На основу одговора и систематизованих података могу да се сагледају потребе за темама и областима за стручно усавршавање наставног кадра у школама за децу и ученике са сметњама у развоју. Ови подаци могу да послуже потенцијалним ауторима, установама и институцијама које се посредно баве образовањем и васпитањем ученика са сметњама у развоју (факултети, стручна друштва, научне институције) за припремање и акредитовање семинара за ову циљну групу.

Презентација – Стручно усавршавање дефектолога запослених у васпитно-образовним установама за децу и ученике са сметњама у развоју (.pptx)

Презентација – Стручно усавршавање дефектолога запослених у васпитно-образовним установама за децу и ученике са сметњама у развоју (.ppt)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.