Konkurs „Saznali na seminaru primenili u praksi 2016.“

4577

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja
Centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju raspisuje

VI KONKURS
za zaposlene u obrazovanju za prikaz primene programa stručnog usavršavanja u praksi
Saznali na seminaru primenili u praksi 2016.

Radi razvijanja i promovisanja kulture primene znanja i veština stečenih na seminarima odobrenih programa, pozivamo zaposlene u predškolskim ustanovama, osnovnim/srednjim školama i domovima učenika da svoja iskustva podele sa kolegama.

Stručno usavršavanje podrazumeva sticanje novih i usavršavanje postojećih znanja, veština i sposobnosti važnih za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju. Želja nam je da ovim putem podržimo nastavnike, vaspitače i stručne saradnike u razmeni onih ideja i iskustava (stečenih na seminaru) koja su najviše doprinela poboljšanju kvaliteta njihovog rada.

Način slanja prijave – elektronska forma.
Formular za prijavu se nalazi na sajtu Zavoda: www.zuov.gov.rs/saznali-primenili-2016-formular.
Rad može da sadrži do 5000 karaktera, plus prilog (veličina priloga može biti maksimalno 5mb). Radovi moraju biti lektorisani.

Konkurs se odnosi na prikaz primene programa stručnog usavršavanja odobrenog od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja u poslednjih pet godina.
Pravo učešća nemaju radovi koji su učestvovali na nekom od konkursa kao što su Kreativna škola, Digitalni čas i sl.

Ako je prikaz primene programa stručnog usavršavanja u praksi produkt timskog rada, molimo autore da izaberu jednog predstavnika koji će prijaviti rad na Konkurs.

Rok za dostavljanje prijava je 30.9.2016.

Radove procenjuju oblasne komisije koje imenuje ZUOV; istaknuti primeri dobre prakse nalaziće se u elektronskoj bazi na sajtu ZUOV-a. Autori najboljih primera dobre prakse, svoje radove će predstaviti Centralnoj komisiji, a tri najbolja rada će biti nagrađena.
Radovi koji ne ispunjavaju propisane uslove Konkursa neće biti uzeti u razmatranje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.