Poseta delegacije profesora srednjih škola iz Beča

175

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja je krajem oktobra ove godine, bio domaćin delegaciji profesora srednjih škola iz Beča. Prvog dana je organizovan okrugli sto na temu Nove tendencije u obrazovanju u Republici Srbiji, na kojem su učestvovali savetnici Zavoda za  unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja  i vaspitanja. Tog istog dana organizovana je poseta osnovnoj školi „Drinka Pavlović“ u Beogradu.

Drugog dana je  austrijska delegacija  zajedno sa predstavnicima Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja posetila Učiteljski fakultet u Beogradu. Dekan  fakulteta prof. dr Danimir Mandić je temeljno predstavio rad fakulteta. Nakon toga, gosti su otputovali u Sremske Karlovce, gde je organizovana poseta najstarijoj gimnaziji u Srbiji. Profesori i učenici su priredili bogat program, između ostalog su izveli pozorišnu predstavu na nemačkom jeziku.

Profesori iz Beča su bili veoma zadovoljni posetom i iskustvom koje su stekli prilikom obilaska naših škola i izrazili želju za nastavkom saradnje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.