ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА ЗАВОДА

525

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Света три Јерарха, крсна слава Завода за унапређивање образовања и васпитања, и ове године обележена је на традиционалан начин.

Слава Света три Јерарха (Свети Василије Велики, Свети Јован Златоусти и Свети Григорије Богослов) има и симболичко значење изведено из речи које је у сну чуо епископ Евхаитски Јован: „Ми смо једно у Бога, и ништа нема у нама противречно… нити има међу нама првог ни другог“. Пригодну службу служили су др Драгомир Сандо и свештеник Горан Ђукић, а студенти Богословског факултета у Београду су својим појањем увеличали заводску славу.

Директор Завода је честитао Славу запосленима у Заводу и поздравио је уважене госте. Поред запослених обележавању Славе присуствовали су: амбасадор Републике Јужне Кореје Ли До Хун; председник Националног просветног савета; секретар владе Републике Србије; представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Просветног прегледа, чланови Надзорног и Управног одбора Завода, као и многи други гости.

У оквиру обележавања Славе додељена су признања и награде за три најбоља рада пристигла на конкурс „Сазнали  на семинару, применили у пракси“. Прво место и таблет рачунар освојиле су Бранијета Конџуловић, Татјана Томић Ђоровић и Марија Величковић из СТШ за дизајн коже из Београда. Друга награда додељена је Зорани Матићевић из Треће београдске гимназије, а трећа Сањи Марковић из СШ Звечан.

IMG_0376 IMG_0377 IMG_0383

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.