Konkurs za primere uspešnih vannastavnih aktivnosti

7234

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

OBAVEŠTENjE

Zbog tehničkih problema koji su se javljali prilikom dostavljanja radova za konkurs, Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja produžava rok za predaju radova do kraja januara 2018. godine. 


 

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja raspisuje

KONKURS

ZA

PRIMERE USPEŠNIH VANNASTAVNIH AKTIVNOSTI U OSNOVNIM I SREDNjIM ŠKOLAMA I VASPITNIH AKTIVNOSTI U DOMOVIMA UČENIKA U SRBIJI 

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, u okviru projekta „Jačanje vaspitne uloge škole“, raspisuje Konkurs za izbor primera uspešnih vannastavnih aktivnosti u osnovnim i srednjim školama i vaspitnih aktivnosti u domovima učenika u Srbiji. 

Pod primerima se podrazumevaju različite aktivnosti, programi, akcije, projekti i inicijative koje se neguju u školi/domu učenika radi ostvarivanja vaspitne uloge. Primeri se mogu odnositi na različite aspekte školskog života/života u domu, a koji nisu deo redovne nastave/vaspitnog rada, kao što su: društvene, umetničke, tehničke,  humanitarne, kulturne, sportske i druge aktivnosti (uključujući učeničke zadruge, proširenu delatnost škole…); izleti, ekskurzije, nastava u prirodi, letnje škole, istraživački kampovi; aktivnosti u funkciji podrške osetljivim grupama učenika (manjinske grupe, učenici kojima je potrebna dodatna obrazovna podrška, migranti, deca koja žive u domovima, deca koja menjaju školu…); aktivnosti u okviru odeljenske zajednice i drugo.

USLOVI KONKURSA

Konkurs je otvoren od 1. 10. 2017. do 31. 12. 2017.

Pravo na učešće u Konkursu imaju osnovne i srednje škole i domovi učenika. Ustanova može poslati više primera na Konkurs u odvojenim prijavama.

Za prijavu koristiti sledeći obrazac.

Prijave treba poslati u elektronskom obliku na mejl  konkurs.vaspitanje@zuov.gov.rs   i u štampanom obliku na adresu  Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Fabrisova 10, Beograd, sa naznakom „za konkurs Vaspitanje“.

Pristigle primere pregledaće komisija koju formira Zavod. Rezultati će biti objavljeni na sajtu Zavoda 30. marta 2018. Izabrani radovi biće uvršteni u bazu vannastavnih aktivnosti. Najuspešniji primeri biće javno predstavljeni  u maju 2018. godine u Beogradu.

 

Kontakt osoba za vaša pitanja je Katarina Mićić, katarina.micic@zuov.gov.rs

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.