Конкурс за примере успешних ваннаставних активности

7234

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Због техничких проблема који су се јављали приликом достављања радова за конкурс, Завод за унапређивање образовања и васпитања продужава рок за предају радова до краја јануара 2018. године. 


 

Завод за унапређивање образовања и васпитања расписује

КОНКУРС

ЗА

ПРИМЕРЕ УСПЕШНИХ ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ У ОСНОВНИМ И СРЕДЊИМ ШКОЛАМА И ВАСПИТНИХ АКТИВНОСТИ У ДОМОВИМА УЧЕНИКА У СРБИЈИ 

Завод за унапређивање образовања и васпитања, у оквиру пројекта „Јачање васпитне улоге школе“, расписује Конкурс за избор примера успешних ваннаставних активности у основним и средњим школама и васпитних активности у домовима ученика у Србији. 

Под примерима се подразумевају различите активности, програми, акције, пројекти и иницијативе које се негују у школи/дому ученика ради остваривања васпитне улоге. Примери се могу односити на различите аспекте школског живота/живота у дому, а који нису део редовне наставе/васпитног рада, као што су: друштвене, уметничке, техничке,  хуманитарне, културне, спортске и друге активности (укључујући ученичке задруге, проширену делатност школе…); излети, екскурзије, настава у природи, летње школе, истраживачки кампови; активности у функцији подршке осетљивим групама ученика (мањинске групе, ученици којима је потребна додатна образовна подршка, мигранти, деца која живе у домовима, деца која мењају школу…); активности у оквиру одељенске заједнице и друго.

УСЛОВИ КОНКУРСА

Конкурс је отворен од 1. 10. 2017. до 31. 12. 2017.

Право на учешће у Конкурсу имају основне и средње школе и домови ученика. Установа може послати више примера на Конкурс у одвојеним пријавама.

За пријаву користити следећи образац.

Пријаве треба послати у електронском облику на мејл  konkurs.vaspitanjе@zuov.gov.rs   и у штампаном облику на адресу  Завод за унапређивање образовања и васпитања, Фабрисова 10, Београд, са назнаком „за конкурс Васпитање“.

Пристигле примере прегледаће комисија коју формира Завод. Резултати ће бити објављени на сајту Завода 30. марта 2018. Изабрани радови биће уврштени у базу ваннаставних активности. Најуспешнији примери биће јавно представљени  у мају 2018. године у Београду.

 

Контакт особа за ваша питања је Катарина Мићић, katarina.micic@zuov.gov.rs

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.